За нас

За нас авторите на сайта

Сайтът Футболни Съвети и Прогнози

Създаден е през 2015 година под името „www.mytips.4stupki.com„. Негов създател е г-н Иво Иванов които по-вече от 20 години се занимава с футболни прогнози и залози. В края на 2016 година името на сайта беше променено на „www.abonata.com“ и от тогава до сега не е било променяно. 

Цел на сайта

Да помага на хората в сферата на онлайн залозите. В днешно време за съставянето на футболни прогнози се изисква много актуална информация, което води до отнемане на много от свободното ни време.

Ние от abonata.com се стараем да ви поднесем най-актуалните съвети и прогнози след много голяма обработка на нужната информация. Не ви караме да ни се доверявате напълно понеже и ние сме хора и ние грешим. Стараем се да сме ви полезни с нашият натрупан опит през годините за да сме ви от полза в спечелването на важното за вас време.

Да преборим букитата с информация, ум, търпение и малко късмет. Помогнете ни и ние ще ви помогнем – Да се развиваме заедно!

Ние сме сравнително нов сайт за това ви молим най-учтиво да споделите с нас какво не ви харесва или не е както трябва за да можем да го променим или поправим.

Очакваме вашите мнения, предложения и препоръки. Вашето мнение е важно за нас. Споделете с нас важното за вас от страницата за Контакти.

 

Виж още: Поверителност

Направи дарение към сайта

Вземи бонус до 222 лева от bwin

Сподели с приятел в социалните мрежи