Съвети

Съвети за залози на футболни срещи

Вземи Мега Бонус 222 лв. от bwin

Грешки които допускаме при спортни залози

Ще се опитаме да ви помогнем да не правите грешки за които после да съжалявате. Или ако не можете поне да ги намалите до минимум.

Всеки сериозен играч занимаващ се с залози в онлайн пространството трябва да има възможно най-много открити сметки при лицензираните букмейкъри в страната. Случва се не рядко в даден букмейкър да не можем да намерим срещата на която искаме да заложим или играта която искаме да играем или коефициента е по-добър в другия сайт. Аз лично ползвам всичките лицензирани букмейкъри в страната всеки ден и горещо ги препоръчвам. Също така разгледайте и борсите за залагане, където можете да заложите срещу друг играч. Необходимо е да се съобразите с комисионната която е около 5% в повечето случаи. Не залагайте при даден букмейкър, само защото е най-добрият или пък предлага най-високи коефициенти. Залагайте само, когато се уверите, че даденият коефициент е най-добър!

Ще продължа с един много важен съвет не залагайте а инвестирайте вашите пари. Направете така, че залозите ви да са винаги печеливши. Точно така, а как ще се случи това за целта са ви нужни някакви пари, тези някакви пари не е хубаво да са от бюджета на семейството или за сметките и т.н. Пари които можете да си позволите да загубите. Да кажем, че имате някакви събрани 200лв. примерно, какво правите с тях, естествено правите си банка за залози. Лесен начин да увеличите вашата банка е като се регистрирате в някой от лицензираните букмейкъри и вземете първоначален бонус.

Какво представлява първоначалния бонус?

Всички букмейкъри с цел да привлекат клиенти дават този вид начален Бонус. При всички е различен като размер, но при всички се изисква депозит и определени действия (превъртане на средствата) преди да може да бъде изтеглен. Съветът ми тук е да се възползвате от всички възможни варианти на тези бонуси от различните компании и не забравяйте, че тези бонуси имат краен срок за изпълнение! Не бързайте да си правите регистрации във всички накуп. Бъдете умни и се регистрирайте с правилните ви лични данни за да можете да си вземете печалбите в последствие! Най-бързият вариант за превъртане на бонус според мен е с залози на живо с малки суми 2-5% от банката ви. При добро стечение на обстоятелствата и броя на залози направени на ден може до 10 дни да бъдат готови за теглене, за по-опитните играчи дори в по-кратък срок.

Сега ще ви кажа аз какво бих направил с моята банка от 200лв. Регистрация в efbet защото веднага получавам още 200лв. под формата на бонус с които мога да правя залози. Още повече, че в efbet имат може би най-добрата и разнообразна платформа за залози на живо, а и не само. Там се предлагат едни от най-добрите коефициенти преди започването на срещите. Не случайно много хора залагат при тях.

Какво е това безплатни залози?

Това са бонус пари раздавани от букмейкърите с цел подпомагане на банката ви. Те са под формата на бонус и в повечето случай се дават на лоялни играчи, но може да бъдат и под формата на депозит бонус, тоест вие да направите определен депозит за да ги получите. Моят съвет е ако ви предложат такъв вид бонус да се възползвате, та това са си пари от нищото.

Виж още: Лицензирани Онлайн Казина

Условия за ползване на сайта