Български

Вход

За нас

За нас авторите на сайта

efbet 100% бонус до 200 лева

Последна актуализация на 24.04.2020

Сайтът Футболни Съвети и Прогнози е създаден през 2015 година под името "www.mytips.4stupki.com". Негов създател е г-н Иво Иванов които по-вече от 20 години се занимава с футболни прогнози и залози. В края на 2016 година името на сайта беше променено на "www.abonata.com" и от тогава до сега не е било променяно.

Целта на сайта е да помага на хората в сферата на онлайн залозите. В днешно време за съставянето на футболни прогнози се изисква много актуална информация, което води до отнемане на много от свободното ни време.

Ние от abonata.com се стараем да ви поднесем най-актуалните съвети и прогнози след много голяма обработка на нужната информация. Не ви караме да ни се доверявате напълно понеже и ние сме хора и ние грешим, но се стараем да сме ви полезни с нашият натрупан опит през годините за да сме ви от полза в спечелването на важното за вас време.

Да преборим букитата с информация, ум, търпение и малко късмет. Помогнете ни и ние ще ви помогнем - Да се развиваме заедно!

Ние сме сравнително нов сайт за това ви молим най-учтиво да споделите с нас какво не ви харесва и какво ви харесва за да можем да го поправим.

Очакваме вашите мнения, предложения и препоръки. Вашето мнение е важно за нас. Споделете с нас важното за вас от страницата за Контакти.

Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Всички съвети и прогнози са само с информативна цел.

© 2015 - 2020 Всички права запазени