Български

Съвети

Съвети за залози на футболни срещи

Efbet 100% Бонус до 200 лева

Здравейте, казвам се Иво Иванов и се занимавам с футболни прогнози и залози от 20+ години. Не вярвам да сте попаднали случайно тук, най-вероятно е да сте търсили нови начини да спечелите от онлайн залози. Вие сте на точното място! Единственото нещо от което ще се нуждаете е време, време за преглеждането на съветите които ще давам на тази страница, а те няма да са малко.

Ето и няколко съвета които съм научил след като съм се сблъсквал с тях. Най-важно е никога да не залагате суми, които не сте готови да загубите! Най-добрият съвет според мен е винаги да сравнявайте коефициентите в заложните къщи. Изберете най-доброто за вас! Защо да не спечелите повече ако е възможно.

Всеки сериозен играч занимаващ се с залози в онлайн пространството трябва да има възможно най-много открити сметки при лицензираните букмейкъри в страната. Случва се не рядко в даден букмейкър да не можем да намерим срещата на която искаме да заложим или играта която искаме да играем или коефициента е по-добър в другия сайт.

Аз лично ползвам всичките лицензирани букмейкъри в страната  всеки ден и горещо ги препоръчвам. Също така разгледайте и борсите за залагане, където можете да заложите срещу друг играч. Необходимо е да се съобразите с комисионната която е около 5% в повечето случаи. Не залагайте при даден букмейкър, само защото е най-добрият или пък предлага най-високи коефициенти. Залагайте само, когато се уверите, че даденият коефициент е най-добър! Но стига празни приказки да минем по същество:

Ще продължа с един също много важен съвет не залагайте а инвестирайте вашите пари, как да направите така, че залозите да са винаги печеливши за вас? Много е лесно и отговора е няма как колкото и добри да сте просто винаги ще имате в графата загубени неизбежно е. Значи какво следва от тук --> вашата цел номер 1 ще е да направите по-вече печеливши от колкото губещи логично нали?

Точно така, а как ще се случи това за целта са ви нужни някакви пари, тези някакви пари не е хубаво да са от бюджета на семейството или за сметките и т.н., тоест пари които можете да си позволите да загубите. Да кажем, че имате някакви събрани 100 лева примерно, какво правите с тях, естествено правите си банка за залози. Какво е най-изгодното нещо което можете да направите с тази ваша банка за залози, естествено е да потърсите някакво решение да бъде увеличена тази банка нали? Е най-лесният начин е като се регистрирате в някой от лицензираните букмейкъри и вземете първоначален бонус. Тук идва интересната част.

Първоначален Бонус

Всички букмейкъри с цел да привлекат клиенти дават този вид начален Бонус. При всички е различен като размер, но при всички се изисква депозит и определени действия (превъртане на средствата) преди да може да бъде изтеглен. Съветът ми тук е да се възползвате от всички възможни варианти на тези бонуси от различните компании и не забравяйте, че тези бонуси имат краен срок за изпълнение! Не бързайте да си правите регистрации във всички накуп. Бъдете умни и се регистрирайте с правилните ви лични данни за да можете да си вземете печалбите в последствие! Най-бързият вариант за превъртане на бонус според мен е с залози на живо с малки суми 2-5% от банката ви. При добро стечение на обстоятелствата и броя на залози направени на ден може до 10 дни да бъдат готови за теглене, за по-опитните играчи дори в по-кратък срок.

Безплатни Залози

Какво представляват безплатните залози?
Това са бонус пари раздавани от букмейкърите с цел подпомагане на банката ви. Те са под формата на бонус и в повечето случаи се дават на лоялни играчи, но може да бъдат и под формата на депозит бонус, тоест вие да направите определен депозит за да ги получите. Моят съвет е ако ви предложат такъв вид бонус да се възползвате, та това са си пари от нищото. руга форма на такъв вид бонус е когато има някаква дерби среща и се дават завишени коефициенти примерно в WinBet, може да ви се е случвало да виждате странни коефициенти за победа на Барселона срещу Реал Мадрид от сорта на 10 или 15, при тях е интересно, че при неуспех на фаворита връщат залога, но са ограничени и само за нови клиенти.

Следващия вид за които се сещам са тези дето искат да се направи залог преди срещата и втори залог на живо, като при загуба се връщат заложените пари. От Efbet пък са се погрижили за своите клиенти да получават такива безплатни залози, не само за Спорт а и за Казино Игри, което е една чудесна възможност да се превърти определена сума и да бъде изтеглена или да се използва за нова банка.

Затвори Залог

Затвори Залог е функция, позволяваща Ви сами да затворите залога си, преди събитието, на което сте заложили, да е приключило. Това Ви позволява печалба, ако селекцията се представя добре, или минимализиране на потенциалната загуба при негативен за Вашия залог развой. Ако имате достъпен Затвори Залог за среща, на която сте заложили, може да затворите залога си и да приемете предложената сума, натискайки бутона Затвори Залог. Сумата, предложена Ви за затварянето на залога, зависи от коефициентите в момента на затварянето и може да бъде по-голяма или по-малка от стойността на самия залог. Ако успешно сте затворили залога си, то той ще се уреди и сумата ще бъде кредитирана по Вашата сметка веднага.

Кеш Аут е достъпен за определени пазари На живо и преди мача, за единични залози и за някои спортове. Ако имате достъпен кеш аут за даден единичен залог, направен преди мача или на живо, може да приемете сумата, която Ви предлагаме за затварянето на залога или да следите развоя на срещата и да затворите залога си в момента, в който сумата за затварянето му Ви устройва.

Пример: Осъществили сте единичен залог на пазар за победа на Отбор А преди мача. Отбор А води с 1:0 30 минути преди края на срещата, но все още има риск отбор Б да изравни в тези минути. Затвори залог Ви предлага сума, която елиминира този риск.

Еfbet 100% Бонус до 200 лева

Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Всички съвети и прогнози са само с информативна цел.

© 2015 - 2019 Всички права запазени