Български

Търси

Съвети

Първоначален Бонус

Всички букмейкъри с цел да привлекат клиенти дават този вид начален Бонус. При всички е различен като размер, но при всички се изисква депозит и определени действия (превъртане на средствата) преди да може да бъде изтеглен. Съветът ни тук е да се възползвате от всички възможни варианти на тези бонуси от различните компании и не забравяйте, че тези бонуси имат краен срок за изпълнение! Бъдете умни и се регистрирайте с правилните ви лични данни за да можете да си вземете печалбите в последствие! Най-бързият вариант за превъртане на бонус според нас е с залози на живо с малки суми 2-5% от банката ви. При добро стечение на обстоятелствата и броя на залози направени на ден може до 10 дни да бъдат готови за теглене, за по-опитните играчи дори в по-кратък срок.

Безплатни залози

Какво представляват безплатните залози: Това са бонус пари раздавани от букмейкърите с цел подпомагането банката ви. Те са под формата на бонус и в повечето случай се дават на лоялни играчи, но може да бъдат и под формата на депозит бонус, тоест вие да направите определен депозит за да ги получите. Нашият съвет е ако ви предложат такъв вид бонус да се възползвате, та това са си пари от нищото. Друга форма на такъв вид бонус е когато има някаква дерби среща и се дават завишени коефиценти Betfair, или да се направи залог преди срещата и втори залог на живо, като при загуба се връщат заложените средсвтва Bet365. От Efbet пък са се погрижили за свойте клиенти да получават такива безплатни залози дори и за Казино игри, което е една чудесна възможност да се превърти определена сума и да бъде изтеглена или да се изпозлва за банка в спортни залози.

Оферти за връщане на парите обратно

Това са идеалните оферти когато поставите вашите залози, в повечето случай те или печелят или губят. Това са оферти които ви връщат парите или част от тях ако примерно срещата завърши 0:0, равенство няма залог или Пъврият голмайстор в мача е отбелязал друг гол втори, трети и тн. Друга форма на такъв вид оферти са Затвори Залог вече всички Лицензирани Букмейкъри в България го предлагат.
От Betfair пък предлагат да ви върнат парите при една непозната среща. Продуктът е достъпен за комбинации от минимум три мача или повече за повече инфо виж ACCA EDGE от Betfair.
Примерен съвет: Играете 4 срещи над 2,5 гола две от срещите ви се играят в момента едната е 1:0 а другата 0:0 минутата е 40-та и на двата мача тоест не се развиват както на вас ви се иска, друго щеше да е да са с резултати 2:0 и 1:1 и да се чака по един гол. Тук вие сте в неизгодна позиция за затваряне на вашият залог. Обратния вариант когато играете 3 срещи под 3,5 гола 45 минута (полувреме) и трите срещи са на живо едната е 0:1 другата 0:0 а третата 1:1 тук най-вероятно вие ще сте в много по-изгодна позиция за затваряне на вашият залог питате се защо ще ви кажа веднага: Времето е основен фактор за затварянето на залози когато остава много време до края на срещата букмейкърите смятат, че даденото събитие да се случи е много вероятно напълно логично и обратното когато остава малко време шансовете са по-малки. Затвори залог е нож с две остриета и вие сами трябва да си поемате риска с затварянето на вашият залог, но съвета ние преди да заложите помислете за вида на вашият залог и дали в последвтие ще можете да го затворите на по-добри за вас условия при неблагоприятна за вас ситуация.Гласувай за нас в Българските уеб класации

 BGtop  Гласувайте за моя сайт в БГ чарт  Гласувай за мен в BGTop100.com  Гласувай за тази страница в Българския ТОП  

© 2015 - 2017 Всички права запазени